Appelsin chokolade-mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Cecillie Indsendt : |
|
|
Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i tyk bundet gryde sammen med appelsin saften, smeltes under låg ved jævn varme. chokoladen afkøles lidt og æggeblommerne røres i. Appelsin kødet skæres i små tern og røres i. Fløden piskes stiv og vendes i. Desserten anrettes i skål eller portions glas og stivner i køleskabet min. 1 time
|
|
Opskriften er vist 19879 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-06-23 17:31:35 jeg havde problemer, med at min chokolade klumpede, men det kunne masseres ud. det krævede en del arbejde i forhold til andre opskrifter. Pga. røringen og massagen blev meget af luften i flødeskummen klemt ud. derfor blev den mere flydende den den nok burde være. anonym - 2011-09-30 16:31:29 det er en rigtig god opskrift. jeg lavede den og den blev rigtig varmt modtaget, den kan varmt anbefales :) anonym - 2011-08-12 17:46:22 det ville jeg nu ikke sige.. jeg syntes at det er en udemærket chokolade mousse, men den bliver kun bedere hvis man ikke bruger en særlig stærk chokolade. marabou mørk er god, og så med en lille smugle mere appelsin saft er den perfekt (; |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne