Laks med grøntsager
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bønnerne nippes og blancheres i kogende, saltet vand. De større tomater skæres igennem. Olivenerne udstenes.
Når bønnerne er klar, hældes vandet fra. De blandes med tomater og oliven i en skål og krydres med basilikum. Derpå hældes olivenolie på. Lad det stå og trække.
Hæld olie og lidt salt i bunden af en bradepande. Læg laksefileter og grøntsagsblandingen i. Læg ansjoser oven på grøntsagerne og pres lidt citronsaft over laksen. Retten krydres med havsalt og lidt peber. Stegetid: 8-12 minutter afhængig af laksefileterne. BASILIKUM-AÏOLI Æggeblomme og olie røres forsigtigt sammen, så mayonnaisen ikke skiller. En god spiseskefuld sennep tilsættes. Hvidløg pureres i en morter sammen med salt og basilikum og blandes i mayonnaisen. Til sidst krydres med citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 40065 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-06-18 22:54:14 Skal have noget længere end 8-12 minutter, vi gav den 25 minutter i alm. ovn ved 200 grader C. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne