Pølsehorn med grahamsmel
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : tomaties Indsendt : Red : |
|
|
Først skal gæren røres ud i vandet.
Herefter tilsættes ymer, æg og salt. Efter dette hældes melet i, og margarinen smuldres ned i skålen. Dejen skal så hæve i 30 min. Dejen æltes igen og skæres ud i trekanter. Put ketchup på, og rul herefter pølsen ind i dejen. Pølsehornene hæver i 10 min., hvorefter de pensles og drysses med sesamfrø. De bages 15-20 min. v/ 200 gr. varmluft. |
|
Opskriften er vist 20829 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer MAD - 2013-06-16 10:47:32 Elsker pølsehorn... Nu må man se om de er gode- men hvorfor har ingen skrevet kommentarer ? ? • = Lisa - 2012-02-09 13:05:26 hvor mange bliver der? tomaties - 2011-11-27 19:59:25 Man kan sagtens lade være med at putte så meget margarine i - jeg putter egentlig bare lidt i på øjemål, en 20-30 gram. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne