Grahamsboller med frugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : MollyN Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i den lunede mælk. De tørre ingrdienser blandes og røres i sammen med olien og æggene. Det hele æltes godet igennem og hæver ca.45 min.
Dejen slås ned og formes til ca. 20 boller. Efterhæver 20 min. Pensles med æg og bages 15 min. ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 6517 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne