Valnøddekage med romglasur
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres hvidt og skummende.
Æggene røres i et af gangen.
Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen.
Chokoladen skæres i mindre stykker og cocktailbærrene snittes og blandes i dejen sammen med valnødderne. Dejen kommes i en smurt bageform, der sættes på nederste rille i en kold ovn og bages ved 170 grader C. Kagen bages til den er gennembagt, ca 1½ time. Lad kagen afkøle ca. 10 minutter i formen, inden den vendes ud på en bagerist. Tips: Kagen kan evt. pyntes med romglasur. Rør flormelis op med lidt rom, og hæld det over kagen. |
|
Opskriften er vist 4545 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne