Koteletter i fad 25
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Eva Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og skæres i halve og derefter i skiver. Peberfrugterne renses for kerner og deles på langs i ca. 1,5 cm. tykke strimler.
Brun koteletterne på en stegepande og krydder med salt og peber. Læg koteletterne i et stort ildfast fad i ét lag. Svits løgene og fordel dem over koteletterne. Svits peberfrugterne let og fordel dem over koteletterne. Hæld de flåede tomater ud over kød og grøntsager. Kog panden af med fløde og opløs bouillonterningen heri. Fløden hældes over fadet og gratineres med revet ost. Retten gratineres i ovnen i ca. 30 min ved 200 grader. (varmluft 180 grader) Serveres med kogte ris. Basmatiris eller Jasminris anbefales! Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 6815 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer irene - 2013-09-23 18:43:12 Super opskrift.. nem og hurtig at lave og meget smagfuld. Jeg valgte at tilsætte majs og champignon hvilket bestemt kan anbefales :) evakellie - 2010-12-07 19:34:13 Tips til min opskrift. Koteletterne kan gerne være nakkekoteletter for en mere smagfuld kotelet. Brug gerne hakkede tomater med basilikum og hvidløg for ekstra krydret smag. Håber at få tilbagemeldinger hvis nogen har prøvet opskriften, da den ihvertfald er et stort hit her i huset og alle sidder tilbagelænet med fuld mave bagefter :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne