Håkongskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Bent Indsendt : Red : |
|
|
Det hele rører på røremaskine til det har samlet sig til en fast deg.
Derefter rulles det ud som pølser lidt mindre en en rullade. sættes i køleskabet i nogle timer eller til næste dag. Tips: De skæres ud til småkager & sættes på en bageplade & bages lyssebrune ved 190 grader. det er meget fine & smager fimmelsk. |
|
Opskriften er vist 5124 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne