Lammekølle provenciale
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. 0.5 cm.
Pil og hak hvidløgene.
Læg de skivede kartofler i et smurt ovnfast fad eller bradepande.
Knus tomaterne med en gaffel og bland dem med kartoflerne sammen med salt, peber, hvidløg og hakket persille.
Hæld bouillon i fadet/bradepanden, så kartoflerne lige er dækket.
Gnid lammekøllen med olie, salt og peber. Læg den oven på kartoflerne med undersiden opad. Steg køllen ca. 1 1/4-1 ½ time ved 160 grader, til temperaturen midt i køllen er 63-65 grader. Efter 45 minutter vendes køllen, så den steger gylden på oversiden. |
|
Opskriften er vist 3665 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne