Lammekølle provenciale

Lammekølle provenciale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5-1.75 kg.Lammekølle
1500 g.kartofler
1 ds.Flåede tomater
2 fedhvidløg
1 bdt.Hakket persille
3-4 dl.bouillon
 Salt
 Peber
1 spsk.Olivenolie
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. 0.5 cm. Pil og hak hvidløgene. Læg de skivede kartofler i et smurt ovnfast fad eller bradepande. Knus tomaterne med en gaffel og bland dem med kartoflerne sammen med salt, peber, hvidløg og hakket persille. Hæld bouillon i fadet/bradepanden, så kartoflerne lige er dækket.

Gnid lammekøllen med olie, salt og peber. Læg den oven på kartoflerne med undersiden opad.

Steg køllen ca. 1 1/4-1 ½ time ved 160 grader, til temperaturen midt i køllen er 63-65 grader.

Efter 45 minutter vendes køllen, så den steger gylden på oversiden.





karakterer:
Opskriften er vist 3665 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu