Kyllingeburger med chili
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Mulle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak Løgene og svits dem brune på en pande, læg dem på noget fedt-absorberende papir.
Hak nu chili og purløg fint og kom det i en skål (brug også gerne chilifrøene). Fars, rasp, creme fraiche og løgene kommes i skålen med lidt salt og peber og det heles piskes godt sammen. Brun margarine på en pande og pres hvidløgene ud på panden. form farsen til bøffer af lige stor str. på et spækbræt. steg nu bøfferne på den ene side ved middelhøj varme til de er brune. Vend dem om og læg så en skive cheddar på bøfferne. de steges færdig ved lav til middel varme. Burgerne serveres med lidt salat, tomat etc. |
|
Opskriften er vist 41999 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2010-12-06 18:38:55 Wow. Genial god burger. og dem mætter kraftigt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne