Pasta Alfredo

Pasta Alfredo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HME

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.suppeurter
1 løg
250 g.fettucini
25 g.smør
125 g.kogt skinke
2 dl.piskefløde
40 g.reven parmesanost
 salt
 peber
1 spsk.purløg, snittet
 
Opskrift:
Suppeurterne gøres i stand og skæres i fine terninger, der lægges i kogende, letsaltet vand i 2 minutter.

Vandet hældes fra, og grønsagerne bruses over med koldt vand.

Løget hakkes.

Fettucini koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Smør varmes op på en pande, og løgene steges ved middel varme i 2 minutter. Grønsagerne tilsættes, og de steges i yderligere 1 minut.

Skinke i terninger tilsættes og piskefløden hældes ved.

Det hele koges ind til en cremet sauce, og reven parmesanost vendes i.

Smag til med salt og peber.

Vandet hældes fra pastaen, som dryppes af og vendes i saucen.

Strø 1 spsk snittet purløg over den færdige ret.






karakterer:
Opskriften er vist 15079 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu