Gulerodssuppe med karry
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : pw Indsendt : Red : |
|
|
Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i mindre stykker. Kog i ca. 40 min. i ikke for meget vand tilsat salt, til de er godt møre. Hæld ikke vandet fra; men mos grøntsagerne til en tyk suppe med en stavblender.
Svits hvidløg og karry efter smag i olien, tilsæt de hakkede løg og svits, til de er blanke. Hæld de mosede grøntsager i og tilsæt vand og bouillon til en passende konsistens opnås. Tilsæt endelig saft og skal af lime eller citron og smag til med salt. Lad koge i ca. 10 minutter. Sluk og rør evt. et skvæt yoghurt naturel i for en cremet konsistens. Ved servering drysses hakket persille på hver portion. Tips: Hvis karryen ikke er stærk nok, kan der tilsættes hakket frisk chili under den sidste kogning. Jo kortere tid, den koger med, jo stærkere smag. Hvis man spiser groft brød eller let ristede tortillas til, kan suppen gøre det ud for en hovedret. |
|
Opskriften er vist 13644 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-27 19:24:58 Denne suppe er super god! Jeg brugte dog også ingefær, som gav en lækker smag :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne