Pasta med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 111543 gange,
og udskrevet 1861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer CC - 2020-02-11 18:01:44 Jeg brugte money sauce i stedet for mælke sauce. Lidt federe, men klart en smagsoplevelse værd. Natasha - 2015-04-20 14:04:58 Lyder godt! Vil lave senere! Grundsovsen er det bare den der hvid mælkesauce/bechamel sauce?? Christine - 2013-09-09 12:59:42 Helt sikkert noget der skal prøves! Christina - 2012-04-17 21:10:16 Min kæreste og jeg spiser ca. 400g frisk pasta, når der ikke er særlig meget tilbehør, som fx lige netop som ved denne ret. Pipfugle mængder må derfor forbeholdes for pensionister og børn. ;P Inge V. - 2011-07-02 18:59:11 Pastamængden, der er angiver i opskriften, er korrekt. Normalt beregnes 125 - 150 g frisk pasta pr. person. Ikke 1 kg til 4 personer, som er foreslået i en kommentar. maria - 2009-11-16 21:26:24 lyder super lækkert, laver det hurtigst muligt! mejse - 2009-02-07 07:59:17 dette er en rigtig let og lækker ret. jeg tilsætter også lidt rejer eller krebsehaler i saucen, sammen med laksen. syntes vi herhjemme smager godt. Lene og Jonas - 2005-01-01 01:01:01 Hvis retten laves til 4 voksne skal der beregnes ca. 1000 g pasta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne