Pebbernødder - med pebber og nødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Egil Olesen Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker piskes rigtig godt sammen (= lang tid) med en el-mikser, til sukkeret er pisket godt ud.
Piskefløden røres i og alt piskes herefter sammen med æggene. Bland krydderier, bagepulver, natron og nødder i melet og rør det i og pisk godt til dejen bliver nogenlunde fast. Ælt det sammen med hænderne (kom evt. mere mel i, såfremt dejen ikke slipper). Tril dejen ud i tynde pølser (på størrelse med en lillefinger) og skær dem i små stykker, ca. 1 cm. På vej til bagepanden trykkes de let sammen med tommel- og pegefinger. Bages i ca. 10 min., midt i ovnen, ved 200 grader C. alm. ovn (185 g i varmtluft). De må ikke blive alt for brune og hårde, men skal selvfølgelig være gennembagt. Smag evt. een efter 9 min. Tips: Pebernødderne bliver sprøde, luftige og velsmagende - så der bliver spist mange. |
|
Opskriften er vist 5265 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne