Lones jule rullepølse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Det revne løg fordeles på slaget.
Krydderierne blandes og drysses på slaget.
Slaget rulles til en pølse og ombindes med bomuldssnor.
Pølsen drysses med masser af fint salt og puttes i en plastpose der lukkes og lægges i køleskabet i et døgn (saltlage). Derefter børstes pølsen fri for lidt af saltet og den koges derefter i vand tilsat et ituskåret løg i 2 timer. Pølsen tages op af vandet og lægges i en ny plastpose og presses i en rullepølse presse som sættes i køleskabet i 12 timer. Tips: Hvis man køber et saltet slag hos slagteren så undlades saltlagen men pølsen skal ligge og trække i plastpose i 1 døgn inden den koges. |
|
Opskriften er vist 14250 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne