Lones jule rullepølse

Lones jule rullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Masser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 usaltet flæskeslag
2 tsk.fint salt
1 tsk.peber
1 tsk.stødt nelliker
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.allehånde
1 stort revet løg
 
Opskrift:
Det revne løg fordeles på slaget. Krydderierne blandes og drysses på slaget. Slaget rulles til en pølse og ombindes med bomuldssnor.

Pølsen drysses med masser af fint salt og puttes i en plastpose der lukkes og lægges i køleskabet i et døgn (saltlage).

Derefter børstes pølsen fri for lidt af saltet og den koges derefter i vand tilsat et ituskåret løg i 2 timer.

Pølsen tages op af vandet og lægges i en ny plastpose og presses i en rullepølse presse som sættes i køleskabet i 12 timer.

Tips:

Hvis man køber et saltet slag hos slagteren så undlades saltlagen men pølsen skal ligge og trække i plastpose i 1 døgn inden den koges.





karakterer:
Opskriften er vist 14144 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu