Lones julepostej

Lones julepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ER FRYSEEGNET

Indsendt af : MASSER

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.hakket svinelever
200 g.hakket spæk
1 æg
30 g.hvedemel
30 g.margarine
2 dl.mælk
1 lille revet løg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.allehånde
1 tsk.kardemomme
 
Opskrift:
Smelt margarinen og afbag meler deri. Tilsæt mælken under piskning og lad det koge igennem uden at brænde på.

Tag gryden af varmen og tilsæt lever og spæk samt krydderier, revet løg og æg.

Det hele røres godt sammen og hældes en smurt form på ca. 1 l.

Bages i ovn ved 175 grader C i ca. 75 minutter

Tips:

Kan med fordel fyldes i mindre aluforme og bages i lidt kortere tid (familie portioner til fryseren)

Smager også dejlig når den lunes.





karakterer:
Opskriften er vist 8980 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu