Æblegele uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne vaskes. Stilk og blomst fjernes, æblerne skæres itu og koges møre men ikke ud.
De kogte æbler hænges op til afdrypning i en saftpose på et køligt sted i et døgn. Saften måles op og koge 10-15 minutter til den er svagt lyserød. 1 brev gulmelatin røres evt. op med ½ kop sukker eller strø sødemiddel, mest for at undgå at melatinen klumper, røres i saften under konstant omrøring, og brunges i kog, koger 1 minut. Skummet fra saften fjernes, sødemiddel svarende til 1 kg sukker /liter saft og vanille efter behag tilsættes sammen med Atamon. |
|
Opskriften er vist 17401 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-09-09 11:14:55 man kan vel ikke bruge gul melantin, da det inderholder druesukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne