Lones brune kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : MASSER Indsendt : Red : |
|
|
Smør, sukker og sirup smeltes og røres sammen
Mel og de øvrige ingredienser røres i med mandler, sukat og pomerans til sidst.
Dejen æltes sammen med hænderne, dejen er meget fedtet.
Dejen formes til 6 ruller som pakkes i plastfolie f.eks. witawrap og derefter lægges i køleskabet i et par dage. Dejen skæres i tynde skiver som bages ved 200 grader C alm. Ovn i 5-8 minutter. Tips: 1 portion giver ca. 200 stk. |
|
Opskriften er vist 4440 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne