Romsnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se fremgangsmåde på wienerbrødsdej her:
Den færdige dej udrulles i plade på 60x40 cm. ca. ½ cm. tykkelse Ingredienserne til Borgmestermasse røres sammen og smøres på dejen i et jævnt lag. Dejen rulles sammen fra den lange led og skæres i ca. 2 cm. skiver som lægges på en bageplade og trykkes let flade. Bages ved 225 grader C. alm. ovn i 12-15 minutter. Når sneglene er afkølede blandes glasur som fordeles over og drysses hurtigt efter med blandet sukkerkrymmel, så glasuren ikke når at stivne. |
|
Opskriften er vist 80866 gange,
og udskrevet 804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Catrine Groth Bøgelund - 2019-02-04 11:21:05 De var mega gode mig - 2019-02-04 08:29:05 smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne