Klejner med mindre sukker og fedt
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tina Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål (mel, sukker, perfect fit og hjortetaksalt)
Bland de våde ingredienser sammen i en anden skål (margarine, æg og fløde) Ælt nu de to blandinger sammen i røremaskinen. Rulles ud til en tilpas tynd plade, udstikkes og foldes til klejner. Koges i 2 pk. svinefedt (suppler evt. undervejs med ekstra) i en gryde – gerne med sensor. Passer ved 180°C eller på ca. 5 ved alm blus. Tips: Når klejnerne er færdigkogte ligges de på fedtsugende papir som f.eks. køkkenrulle og gemmes i kagedåser når de er helt afkølede. |
|
Opskriften er vist 4500 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne