Kogte krabbeklør med flûte og krydderurtedressing
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bjarneras Indsendt : Red : |
|
|
Krabbeklør: Kom klørerne i kogende vand, der er tilsat godt med salt og evt. lidt dild. Store klør koges i ca. 20 min. og mindre klør i ca. 15 min. Sluk for blusset og lad dem hvile i vandet i endnu 15 min.
Krydderurtedressing: Bland 1 bæger creme frâiche med sæsonens krydderurter. Smag til med salt, peber og citron. Hjemmelavet hvidløgssmør: Bland smør med knust hvidløg efter behag og lidt salt. Stil det køligt indtil servering. Du tror det ikke - men, du kan faktisk slå hul på en klo ved at slå et fast slag med bagsiden af en spiseske. Således særlig velegnet til at spise ude på terrassen. Tips: Server denne ret sammen med en grøn salat og et køligt glas hvidvin - det smager bare af sommer. |
|
Opskriften er vist 10056 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne