Kogte krabbeklør med flûte og krydderurtedressing

Kogte krabbeklør med flûte og krydderurtedressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Bjarneras

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.krabbekløer
1 ds.creme fraiche
 krydderurter(evt. basilikum, persille, dild eller en blanding heraf)
 flutes
 smør
 hvidløg efter behag
1 citron usprøjtet
 
Opskrift:
Krabbeklør: Kom klørerne i kogende vand, der er tilsat godt med salt og evt. lidt dild. Store klør koges i ca. 20 min. og mindre klør i ca. 15 min. Sluk for blusset og lad dem hvile i vandet i endnu 15 min.

Krydderurtedressing: Bland 1 bæger creme frâiche med sæsonens krydderurter. Smag til med salt, peber og citron.

Hjemmelavet hvidløgssmør: Bland smør med knust hvidløg efter behag og lidt salt. Stil det køligt indtil servering.

Du tror det ikke - men, du kan faktisk slå hul på en klo ved at slå et fast slag med bagsiden af en spiseske. Således særlig velegnet til at spise ude på terrassen.



Tips:

Server denne ret sammen med en grøn salat og et køligt glas hvidvin - det smager bare af sommer.





karakterer:
Opskriften er vist 10056 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu