Nøddetærte med hindbærskum
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : nej Indsendt af : sofie89 Indsendt : Red : |
|
|
sukker og æg piskes luftigt
Nødder og bagepulver vendes i Bages med 175 grader i ca. 30 min i smurt springform. Hindbær overstrøes med sukker imens de optøer. Flødeskum piskes af 3 gange. 3. gang hældes hindbærne ned og piskes med. hold en lille pause, og husk at den skal være mere stiv end ellers, da hindbærmassen er lidt snasket. Hældes på kagen, og efter ca 5 min. er der serveret. |
|
Opskriften er vist 9770 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne