Pestosnegle
Indsendt af : Ciea Indsendt : Red : |
|
|
1. Mål alle ingredienser af.
2. Læg bagepapir på en bageplade. 3. Tænd ovnen på 225 grader. 4. Smuldr gæren i en skål. 5. Hæld vand og kærnemælk i skålen. Rør godt. 6. Hæld salt og olie i skålen. Rør. 7. Kom grahamsmelet i skålen. Bland godt. 8. Kom lidt efter lidt hvedemelet i skålen. 9. Slå luft i dejen med en grydeske. 10. Ælt dejen færdig på bordet. 11. Læg film over dejen og lad den hæve i 30 minutter. 12. Rul dejen ud til en firkant på 20x40 cm. 13. Kom pesto på dejen og smør den ud. 14. Rul dejen sammen til en 40 cm lang pølse og klem kanterne sammen. Skær pølsen ud i 12 skiver. 15. Sæt pestosneglene på bagepladen og tryk dem lidt flade. Drys evt. med revet parmesan. 16. Læg film over pestosneglene og lad dem hæve i 15 minutter. 17. Sæt pestosneglene midt i ovnen og bag dem i 12-15 minutter. 18. Tag pestosneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist. Tips: Tip: Kom evt. lidt parmesan på sneglene |
|
Opskriften er vist 6691 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah - 2011-05-28 13:19:13 Nøj.. Hvor smager de dog dejligt! :) Mig! - 2010-12-17 13:41:03 de er rigtig gode, men de er fra en kogebog!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne