Laksemousse med fersk laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 148058 gange,
og udskrevet 4412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2014-12-27 19:04:54 Jeg plukker det halve i små stykker, og resten blænder jeg kort, kan også Moses med en gaffel. Brug gerne ørred det giver også en fin smag, brug samme fremgangsmåde. Retten er fin som forret pyntet med rejer , kaviar, tomat, agurk og æg. Jeg laver den altid på fad, så gæsterne selv tager efter vor meget de ønsker. Ausk - 2011-07-28 16:40:27 Ville lige høre om der er nogen der har prøvet denne her opskrift også vil jeg spørge om laksen skal blendes eller noget?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne