Søde sukkerfri pandekage
Fryseegnet : nej Indsendt af : Tine Tiemroth Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, birkesød, vanilje og kardemomme sammen og bland mælk, olie og æg sammen, rør til sidst det hele sammen.
Lad det stå i køleskabet i 1 time eller mere og steg dem. |
|
Opskriften er vist 12535 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne