Naan inspireret hvidløgsbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MissYorkie Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lune vand. Salt og sukker tilsættes og røres ud til det er smeltet. De sammenpiskede æg, olien og hvidløg tilsættes (gem noget hvidløg til pensling). Mel æltes i til dejen har en passende konsistens. Hæver i en halv time.
ovnen forvarmes til 200 grader på varmluft. Herefter deler man dejen op i 24 portioner (afhængig af hvor store man vil have brødene) og trykker dem flade med fingerspidserne. Lægges på en beklædt bageplade og efterhæver i 20 min. Imens smeltes smørret. Gryden tages af pladen og hvidløg puttes i. Brødene pensles med smør og hvidløg og bages i ovnen til de er stivnet lidt. Herefter tages de ud, vendes og pensles på bagsiden. Bages til de har lidt farve på bagsiden, tages ud, vendes og pensles en sidste gang på forsiden. Herefter drysses med noget krydderi efter smag (jeg brugte Örtagårds krydder mix)og gerne lidt revet parmesan. Bages en sidste gang til de har den ønskede farve. Tips: De sidste 2 gange brødene blev bagt, havde jeg kun en plade i ovnen af gangen da jeg ikke ville risikere at jeg fik knækbrød ud af det i stedet. |
|
Opskriften er vist 10266 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne