Fasanbryst med sovs og kartoffel/pastinak mos
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan diverse Fryseegnet : ?? Indsendt af : Mosegrisen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler og pastinak skrælles og koges. husk at komme salt i vandet.
Løg og bacon skæres i fine tern og sauteres på en pande. når løg er begyndt at blive gennemsigtige, skrues der lidt op for panden, fasanen krydres med salt og peber og lægges i panden med kødet nedad. skræl æblet og skær det i mundrette tern. Kom disse i panden sammen med tranbær (friske eller fra frost) og lad det stege med. Tilsæt en go klat smør eller margarine og lad det simre i ca. 10 minutter. Tag panden med fugl og tilbehør af varmen og dæk panden til med stanniol. Fedtstoffet fra panden hældes over i en gryde (det er okay hvis der ryger lidt fyld med) tilsæt hvedemel og kom fløde ved lidt ad gangen mens du pisker (man kan bruge halv mælk, halv fløde, kun mælk eller kartoffelvand og fløde). Tilsæt ribs gele. Lad det koge sig tyk under omrøring og smag til med salt, peber og ribsgele. Mos: Hæld vandet fra kartofler og pastinak og mos disse med smør og mælk. til konsistensen er som ønsket. Smag til med salt og peber. Hele herligheden servers varm med bacon-løg-bær-æble blandingen ved siden af og evt. en klat æble eller ribs gele. og lidt surt hvis man er til det. |
|
Opskriften er vist 32102 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne