Morkelsauce - Morkel sauce

Morkelsauce - Morkel sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Morkelsauce - Morkel sauce, billede 4 Morkelsauce - Morkel sauce, billede 1 Morkelsauce - Morkel sauce, billede 2 Morkelsauce - Morkel sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 skalotteløg
1 fl.rødvin
5 dl.kraftig oksefond
30 tørrede udblødte morkler
100 g.usaltet smør
 lidt frisk timian
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes, og de koges i rødvinen, til den er kogt ind til det halve. Så kommes fonden ved. Saucen koger videre, mens man tilsætter morklerne. De småkoger i saucen i fem minutter og fiskes så op med hulske. Saucen blendes med smør og smages til med salt, peber og frisk timian, mens man kommer svampene tilbage i saucen. Nu må den ikke koge, men blot holdes varm.





karakterer:
Opskriften er vist 34856 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-27 13:57:19
Der står ikke skrevet om det er stk eller gram for morklerne, da de er ret dyre og de tager en del på i vægt ved udblødning har vi brugt 30 gram tørrede morkler.