Klargøring af fasan
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt af : Mosegrisen Indsendt : Red : |
|
|
Skær hoved af
Træk tarme ud gennem "låsen" (endetarmåbningen) ved at lave en krog af f.eks. en stegenål hvor man lige åbner øjet lidt op. Før krogen et par cm op i låsen og drej en omgang. Træk forsigtig ud. fortsæt til tarmen giver slip af sig selv (kan ske det er nemmest at bruge fingre til det sidste) Læg fuglen på jorden så "halsen" er mod jorden og vingerne ud mod siden. Stil dig med en fod på hver vinge med fødderne helt inde ved kroppen. Træt med et forsigtigt snuptag i benene til du står med ben, ryg og fjer i hånden og vinger med brystkød mellem fødderne. gnub evt rester af skind væk fra brystkødet og skær vinger fra der hvor de sidder på Nu skulle du gerne have brystkødet siddende på brystbenet. Voila. klar til tilberedning. Tips: Man kan skære lår og vinger fra hvis man vil bruge disse også. dog er der ikke meget kød på. |
|
Opskriften er vist 8869 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte W - 2011-12-22 17:12:08 Med lidt øvelse går det helt fint kirstenpensel - 2011-10-27 09:44:26 Nu skal jeg først se om der er fjer på de fasaner jeg får. Hvis der er, så er opskriften uunværlig. MVH Kirsten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne