Fyldte peberfrugter 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : Mosegrisen Indsendt : Red : |
Fotograf: MoseGrisen |
|
hak løg, champignon, bladselleri, oliven, hvidløg og sauter det i en pande.
Tilsæt oksefars og lad det brune med cayennepeber, paprika, timian, salt og peber Tilsæt 1/3 af hak. tomat og hele tomatpureen skær kerner ud af peberfrugten ved at skære rundt om det grønne i toppen og fyld dem med kødblandingen (gem ca 1dl). sæt dem i et ildfast fad og del evt rosenkål i halve og læg rundt om peberfrugterne. kog panden af med resten af kød, ca. 0,6 dl vand og en terning grøntkraft. Giv det en maizena, meljævning eller hva du nu normalt bruger så det bliver som. baked beans? ;P Hæld væden i fadet med peberfrugterne Kommes i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 20-40min alt efter størrelse til peberfrugterne bliver bløde. de skal ikke være helt slatne. Server evt med kogt bulgur, agurk/tomatsalat og oliven. Tips: Bør krydres efter smag og behag. cayennepeber bør undlades hvis børn skal spise det. I virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser for fyldet! |
|
Opskriften er vist 61258 gange,
og udskrevet 761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-29 12:12:57 Der står en hel dåse flåede tomater i opskriften, men kun 1/3 under tilberedning. Hvad skal resten af dåsen? Er det den væde, der nævnes? Struer - 2013-10-20 20:11:00 WOW - det var da godt nok noget af en dejlig overraskelse, var da sikker på at det ville være godt, men SÅ godt... Fantastisk - hele familien var enige om vores første 10-tal her inde... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne