Momsis pebernødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres til det er "knasfri", tilsæt æggene og rør det sammen.
Noget af melet blandes med krydderierne, rør det i sukker/æg massen. Tilsæt resten af melet lidt af gangen. Det er ikke sikkert at alt melet skal bruges. Dejen må ikke klistre til hænderne, men den må heller ikke være for tør. Der trilles små kugler af dejen på størrelse med en hasselnød. Bages v. 200 gr i ca 6-8 min |
|
Opskriften er vist 8040 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne