Hvidkålsgryde 03
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Randi Lykkebo Indsendt : Red : |
|
|
Fintsnittet løg og evt hvidløg svitses let evt med karry
Kødet brunes sammen med løget samt salt og peber Derefter svitses hvidkålen med Tilsæt derefter hakket tomat og evt kokosmælk og lad det koge igennem ca 5 min Tips: Evt lidt cayennepeber eller chilli |
|
Opskriften er vist 7489 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne