Grøn te is
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne piskes luftige med sukker.
Vaniljestangen flækkes, vaniljekornene skrabes ud og blandes med æggemassen. Skær stangen i kvarte og ryst stykkerne med mælken, for at få de sidste korn med. Blandingen tilsættes æggemassen under piskning. Pas på ikke at få vaniljestang stykkerne med. Matcha the pulver piskes i. Fløden piskes til skum (ikke for fast), og bendes forsigtig med med de øvrige ingredienser. Indfryses ca. 40 minutter i ismaskine. Kan spises med det samme med soft-ice konsistens eller fryses ca. 1 time yderligere for at blive fastere. Kan f.eks. serveres med friske bær. Tips: Matcha te pulver kan købes i special butikker der handler med te og kaffe eller på nettet. Isen har en utrolig lækker smag og farve som passer perfekt som dessert til sushi |
|
Opskriften er vist 7940 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne