Festbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres og røres ud i yoghurt.
Mælken lunes og røres i.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage.
Ælt dejen blank og smidig.
Lad den hæve tildækket i 1-2 timer, slå dejen ned et par gange undervejs.
Ælt dejen forsigtigt igennem og tag en tredjedel fra. Form resten til en stor flad bolle, læg den på en bageplade og lav en fordybning i midten. Rul den sidste tredjedel dej ud i 0.5 cm tykkelse og skær den ud som blade. Pensl brødet med vand og sæt bladene fast. Lad det hæve tildækket i 30 minutter, før det sættes i den nederste del af ovnen ved 200 grader C i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 2784 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne