Æble-Calamondin marmelade
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Anne Lise Pedersen Indsendt : |
|
|
Skær calamondinerne i små tern, fjern kerner og evt. det hvide i midten.
Rens chilien for kerner og skær den i meget små tern.
Kog calamondin og chili med lidt vand i 15-30 minutter.
Skræl æblerne, og skær den i mindre stykker og kog dem sammen med det øvrige. Når æblerne er kogt ud, tilsættes sukker efter smag. Hæld på skoldede glas skyllet med atamon eller spiritus og luk straks. |
|
Opskriften er vist 7928 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Ganer - 2018-10-19 10:42:56 Smager rigtig godt til ost |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne