Florentinere 03
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : lillejuleaften Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen på 175 c.
Smør en 23 cm springform. Læg hasselnødderne på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min indtil overfladen begynder at flage. Tag de varme nødder og rul dem ind i et viskestykke. Lad nødderne dampe i ca. 10 min. Gnub skindet af nødderne og lad dem afkøle. Hak nødderne groft. Rist mandler og brazil nødder i ovnen i 8-10 min. til de er let brune. Lad nødderne køle af og hak dem groft. Rens og tør frugten + kirsebærrene og læg det i en skål sammen med nødderne. Tilsæt mel og krydderier. Rør til melet dækker frugten. Kom honning og sukker i en kasserolle over lav varme. Rør til sukker og honning er opløst. Rør honningmixturen sammen med frugten + nødderne. Hæld mixturen i formen og bag i 25-30 min. til overfladen er gylden og boblet. Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt olien. Hæld chokoladen over konfekten (skal være helt afkølet) Sæt konfekten i køleskabet i en halvtime og server stuetempereret. |
|
Opskriften er vist 6012 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne