Farmors frikadeller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Niki Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget skæres i små terninger. Kød, løg, æg, rasp, og mel røres godt sammen. Smag til med salt og peber.
Panden varmes op. Farsen formes med en spiseske, til frikadeller. Steg i lige dele rapsolie og smør. Tips: Til frikadeller hører kartofter, brun sovs, rødkål (asier). |
|
Opskriften er vist 52449 gange,
og udskrevet 876 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2013-03-11 08:46:00 Drop melet, dobbel op med rasp, og kom lidt vand i. smag den til med salt og peber, farsen smager herligt i rå tilstand anonym - 2012-05-29 18:10:28 Prøvede dem....men lidt smagløse. Tror jeg går tilbage til mine gamle kendte :-) Niko - 2012-04-19 17:07:07 I forklaringen, står der: "Smag til med slat og peber." Tror ikke man kan smage på farsen(rå), hvordan de stegte frikadeller kommer til at smage. Per - 2011-08-27 17:28:30 Lidt faste/tunge i det, kunne godt bruge noget væde i farsen Bo - 2010-11-24 17:38:54 Den bedste frikadelleopskrift, indtil nu... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne