Limemarineret sildehaj
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Kilde : Fiskehuset Thisted Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fintrevet skal fra 1 lime, limesaft, olie salt og peber blandes i en plastikpose og hajsteksne lægges heri og marinere et par timer.
Mos: Kartofler og selleri skrælles og skære si mindre stykker, koges møre uden salt og moses til en grov mos, der må gerne være lidt klumper i. Smør tilsættes og mosen smages til med salt og peber. Ovnbagte grønsager: Løgene pilles og gulerødder og pastinakker skrælles, det hele skæres i passende stykker som vendes med olivenolie, salt og peber. Hældes ud i en bradepande, gerne med bagepapir i bunden og sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Karrydressing: Rør creme fraiche og mayonnaise sammen og smag til med lime, salt og karry. Sildehajen tages op af marinaden og steges på en tør pande i den marinade der hænger ved, 2-3 minutter på hver side. Tips: |
|
Opskriften er vist 12768 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne