Nakkekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Anne-Lise Indsendt : |
|
|
Nakkekoteletterne vendes i mel med salt og peber. Brunes i en pande med smør. I en bradepande hældes den ene dåse med hakkede tomater og de brunede nakkekoteletter lægges ovenpå. På panden puttes lidt mere smør og lad de ituskårne pebre og champignon og løg simre et par minutter - vend blandingen en del gange - må ikke tage farve. Put blandingen over koteletterne sammen med den sidste dåse flåede tomater og til sidst fløden. Sæt bradepanden i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter og server med salat og ris. Man kan bruge alle de krydderier, man synes om - men så skal de hakkede tomater være uden krydderier - men men med løg eller grøn peber.
|
|
Opskriften er vist 14592 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne