Thaisuppe med rejer og laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Oprindelsesland : Thailand Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg, citrongræs og karry ved svag varme i olien. Tilsæt fløde, vin, salt, vand, hønsebouillonterning, hvidløg, ingefær, gurkemeje og kokosmælk. Lad det småkoge i 20 minutter. Si suppen og smag den til med lime og chilipeber.
Sæt rejer og lakseterninger på spyd. Krydr spyddene med karry og salt og steg dem i olien ved kraftig varme. |
|
Opskriften er vist 34530 gange,
og udskrevet 1117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne