Hajbøffer med bløde løg
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sildehajen krydres med salt og peber og steges 2-3 minutter på hver side i rigeligt smør.
Løgene halveres og skæres herefter i skiver som steges møre på panden i smør. Serveres med kogte kartofler frisk dild citron og brunes smør. |
|
Opskriften er vist 19520 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne