Jordbærskum med fragilite
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne groft og bland dem mel, flormelis og vanillesukker. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Bred massen ud i en cirkel på ca 25 cm i diameter. Bag massen ved 130-140 grader (120 varmluft) i 1-1½ time, til den er sprød og lysebrun. Lad den køle helt af. JORDBÆRSKUM: Tag lidt jordbær fra til pynt, og skær dem i halve. Skær resten i små stykker. Pisk fløden til skum, og pisk flormelis og vanillesukker i. Vend derefter de små stykker jordbær i. Knæk bunden i meget små stykker og fordel dem i portionsglas. Fordel jordbærskummet ovenpå. Pynt med halve jordbær |
|
Opskriften er vist 5430 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne