Jordbærskum med fragilite

Jordbærskum med fragilite, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
2 æggehvider
50-75 g.smuttede mandler
1 spsk.hvedemel
75-100 g.flormelis
 
 Jordbærskum:
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.flormelis
2 spsk.vanillesukker
300 g.friske jordbær
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne groft og bland dem mel, flormelis og vanillesukker. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.

Bred massen ud i en cirkel på ca 25 cm i diameter. Bag massen ved 130-140 grader (120 varmluft) i 1-1½ time, til den er sprød og lysebrun. Lad den køle helt af.

JORDBÆRSKUM:

Tag lidt jordbær fra til pynt, og skær dem i halve. Skær resten i små stykker. Pisk fløden til skum, og pisk flormelis og vanillesukker i. Vend derefter de små stykker jordbær i.

Knæk bunden i meget små stykker og fordel dem i portionsglas. Fordel jordbærskummet ovenpå. Pynt med halve jordbær






karakterer:
Opskriften er vist 5430 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu