Slanke hvidkåls-suppe
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : ja Indsendt af : tigerwild Indsendt : Red : |
|
|
skræl og hak løgene og hvidløgene, svits dem ved lav varme i en stor gryde i fedtstoffet.
skæl gulerødderne hak dem i tern og tilsæt rens peberfrugterne for sten, hak dem i tern og tilsæt. hak den halve hvidkål i tern og tilsæt tilsæt tomaterne samt vand og bouillontern, lad det hele småsimre i et par timer. rør jævnligt i gryden. Tilsæt krydderier efter smag, selv bruger jeg ikke andre end peber. Tips: så er suppen klar til at spise, den kan evt. blendes til en tyk suppe, selv foretrækker jeg at spise den med grønsagerne i behold. BON APPETIT :) |
|
Opskriften er vist 7479 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2011-02-17 21:57:43 Jeg har prøvet at lave den...og fik en god fornemmelse af den! Godt nok ikke en ret jeg kan spise oceaner af... Jeg brugte chili i stedet for peber, hvilket også kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne