Kajkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : dennis Indsendt : Red : |
|
|
Med en ca. 5 cm udstikker udstikker du lagkagebundene, undgå den mørke kant, stykkerne lægges sammen to og to med marmelade.
Smørret piskes i en mellemstor skål med en håndmixer, til det er glat. Tilsæt flormelis og mælk og bliv ved med at piske, til det er let og cremeagtigt. Farves med rød frugtfarve og smages til med vanille eller jordbæressens. Fordel denne smørcreme på kagestykkerne, gem 1 spsk af smørcremen. Cremen formes til en halvkugle over hver kagebund; glattes med en bredbladet kniv. Sæt de halve chokoladepastiller (som ører) fast på siden af kagerne med resten af smørcremen. Sæt kagerne på en bakke; afkøles i køleskab i 2-3 timer, eller til de er faste. Den grønne marcipan rulles - og stikkes ud, og formes over kagerne. Det nederste af bunden kan evt. dyppes i smeltet chokolade. Frøerne pyntes med lakridskonfekt som øjne og fødder. Skær forsigtigt en mund ud med en spids, skarp kniv. Tips: Øjnene kan også lave med en lille klat hvid glasur og bagefter med en lille bitte klat tempereret mørk chokolade som propil, - tungen kan evt. laves med lidt rød marcipan. |
|
Opskriften er vist 10274 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Frk. Sofia - 2011-03-13 11:34:06 Jeg puttede nogle blendede jordbær i cremen, for at gi den lidt smag. Ellers synes jeg de var fine nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne