Grillet laks med guacamole
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Højtid: Skt. Hans Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pensel laksen med hvidløgsolien og grill et par minutter på hver side. Laksen smages til med salt og peber efter grillningen. Mos avocadoerne og bland med Guacamole mix og creme fraiche. Lad det stå i 10 minutter. Serveres med grillede grøntsager eller nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 28685 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne