Lammesteg med timiankartofler og ratatoulle

Lammesteg med timiankartofler og ratatoulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Lammekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1 Stk.lammekølle
1200 g.kartofler i skiver
 citron
 olie
 salt
 peber
 rasp
 fint hakket persille
 hvidløg
 timian
2 dl.lammebouillon
2-3 dl.purrede tomater
 evt. hvidvin
 
Opskrift:
Smør en lille bradepande eller et ovnfast fad og læg skivede kartofler i bunden. Drys med salt, peber og timian mellem lagene og dryp med olie.

Gnid lammekøllen med citron, salt og peber, smør den med en blanding af smør, rasp og finthakket persille, hvidløg og evt. revet citronskal og læg den oven på kartoflerne.

Sæt den i ovnen ved 225 grader i 15 min. Dæmp varmen til 160 grader og steg videre i ca. 45 min. Tilsæt 2 dl lammebouillon og steg videre i 30-45 min.
Tilbered ratatoullen i en gryde sammen med lidt bouillon eller hvidvin samt 2-3 dl purrede tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 19846 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu