Romkugler 05
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : ThomasFrank1979 Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne kommes på skift i en skål og æltes godt sammen med hænderne.
Tril derefter dejen til små kugler og rul kuglerne i kokosmelet. Kom derefter de færdige kugler i køleskabet, max 5 grader celcius. Tips: Romkuglerne kan spises med det samme, men nydes bedst kolde. |
|
Opskriften er vist 21465 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2012-07-12 20:04:14 Det ligner altså mere havregrynskugler... Jenna - 2011-11-07 10:08:22 Det er sgu da ikk romkugler anonym - 2011-10-11 10:07:55 Meget lækre romkugler, er blevet helt forfalden til dem. Ungerne og jeg får dem som fredagsslik jævnligt Trine - 2011-10-06 16:29:42 Uh, det smager godt!:D anne-louise - 2011-03-04 13:33:18 romkugler? det ligner og smager som havregryns kugler Anna & Lea - 2010-12-14 15:44:00 hvor mange pr. kan det blive til ud af 1x ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne