Marengsroulade med skovbækcreme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Nej Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Marengs:
Æggehviderne piskes stive. Sukker tilsættes og der piskes godt. Det fordeles på bagepapir i passende lag og bages i ca 15-20 min ved 200 grader. Den vendes på et stykke bagepapir og der lægges et fugtigt viskestykke over. Creme: Skovbærrene blendes og blandes med flormelis og vaniljesukker. Fløden piskes godt stiv. bærblandingen piske i. Cremes fordeles på marengsen og den rulles til en roulade. |
|
Opskriften er vist 4598 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Monica - 2014-02-26 13:03:27 Det er en rigtig god og anderledes roulade. Den er ret sød og smagen minder mig lidt om milkshake. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne