Brændende hajkærlighed
Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg parmaskinken enkeltvis på et stykke bagepapir på en bageplade, læg et stykke bagepapir og bageplade over og sæt i ovnen 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Steg fennikel i tynde skiver og løg i fine tern i olivenolien sammen med stødt fennikel, tages af. Læg fisken på panden og steg den 2-3 minutter på hver side. Krydr det hele med salt og peber. Kartoffelmos: Skær kartoflerne i grove stykker og kog dem møre, hæld vandet fra. Tilsæt væskeblandingen og mos kartoflerne. Smag til med salt og peber. Anret det hele på en tallerken. Først kartoffelmosen, så løgblandingen og derpå fisken. Pynt med dild og læg til sidst skinken på toppen. |
|
Opskriften er vist 10539 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne