Laks med purløgssauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksestykkerne lægges i et smurt ildfast fad, smøres med lidt smør og krydres. Hvidvinen hældes ved, og fadet dækkes med folie. Dampes i ovnen ved 180 gr. i 10-15 min.
Purløgssauce: Fiskefonden bringes i kog og jævnes med majsstivelse udrørt i vand. Smages til med dijonsennep, citronsaft, salt og peber. Lige før serveringen tilsættes væden fra laksen, fløden piskes til skum og vendes i. Finthakket purløg vendes i. Spinatsauté: Hak skalotteløg og hvidløg og svits det i smørret. Tilsæt spinaten og steg det hele ved svag varme. Smag til med salt og peber. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 13407 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne