Croutoner
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Først tager du alt brødet og skærer det i små tern og lægger dem ned i en bradepande.
Så blander du krydderierne med olien og rører rundt så hælder du det på bradepanden og propper salt og pepper på efter smag og blander det. Så sætter du dem i ovnen på 150 grader C. til de er lyse brune. Husk at vende dem en gang imellem og så skal de bare køle af og så kan du servere dem i en suppe. Tips: Smager også godt som snack en fredag aften med nogle oliven og feta til de voksne. |
|
Opskriften er vist 19157 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grovbageren - 2014-10-16 17:49:40 Udmærket opskrift. Jeg undrer mig over den ikke er fryseegnet. Det er jo tørret brød og krydderier |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne